Rapper Gezocht

Rapper Gezocht

6 Advertenties Gevonden
Selecteer een provincie:
Gelderland (1), Noord-Brabant (2), Noord-Holland (1), Zuid-Holland (2)

Bent u opzoek naar een betaalbare professionele opname studio. Incl: Producer, Vocal Coach, Mix & Master. Dan bent u bij ons op het juiste adres. Wij hebben al tientallen jaren ervaring en hebben veel artiesten blij gemaakt... Lees meer »

Categorie: Rapper Gezocht Doutinchem (Gelderland). Geplaatst door: zwartewolfstudionl op 27-01-2023, 54 keer bekeken.

Hi, Mijn naam is chris ik speel elke dag piano: jazz pop En ik rap het liefst elke dag. ik gebruik instrumental van eminem Ik rap het aller liefst mijn eigen verses, samen met de piano Ik luister soms dingen Van eminem, soms... Lees meer »

Categorie: Rapper Gezocht Amsterdam (Noord-Holland). Geplaatst door: christiaan35 op 04-01-2022, 55 keer bekeken.

Hoi! Ben jij een artiest van Nederlandse bodem en maak jij muziek in de richting van Rap en/of Pop? Wij helpen jou graag jouw artiesten carriere naar de top te krijgen door middel van professioneel opnemen, mixen en masteren... Lees meer »

Categorie: Rapper Gezocht Zoetermeer (Zuid-Holland). Geplaatst door: Graydread op 09-11-2021, 85 keer bekeken.

Heb jij en songwriter nodig om een collab mee te stichten....heb jij nummers waar je wilt brainstromen....Als je naar mijn youtube kanaal gaat zie je beats waar ik zelf op zoek ben naar rappers.Producer om de songĀ“s... Lees meer »

Categorie: Rapper Gezocht Bergen op Zoom (Noord-Brabant). Geplaatst door: Soulsista op 16-10-2021, 19 keer bekeken.

Voor een nieuw live project voor NL-talige hiphop om in 2022 los te gaan, zijn we op zoek naar een rap-artiest. Er is al een repertoire van 10 nummers, we willen eerst de band om de eenheid te gaan smeden. Daarna gaan we... Lees meer »

Categorie: Rapper Gezocht Rotterdam (Zuid-Holland). Geplaatst door: andykooren op 18-04-2021, 115 keer bekeken.