Muzikanten profiel van Bassist en Overige Muzikanten Young_talent_Jazz_band

Gebruiker: Young_talent_Jazz_band

Instrumenten

1e instrument: Basgitaar
2e instrument: Muzikant

Biografie

Ben jij een jonge en ambitieuze muzikant die droomt van het spelen in een succesvol jazz orkest? Dan is dit jouw kans om je bij ons aan te sluiten!

Ons jazz orkest is een groep van getalenteerde en gepassioneerde muzikanten die samenwerken om een onvergetelijke muzikale ervaring te creΓ«ren. Met onze unieke stijl, combinatie van klassieke en moderne jazz en onze energieke uitvoeringen, hebben we al veel publiek weten te raken en hebben we zelfs al enkele prijzen gewonnen.

We zijn op zoek naar jonge muzikanten die zich bij ons willen voegen en hun passie voor jazz willen delen. Ons orkest biedt een geweldige kans om te groeien als muzikant en om je vaardigheden te ontwikkelen door middel van samenwerking, feedback en optredens.

Als je bij ons komt, word je onderdeel van een hechte gemeenschap van muzikanten die elkaar inspireren en steunen. We bieden regelmatige repetities en optredens op verschillende locaties en evenementen, waardoor je niet alleen je muzikale vaardigheden kunt verbeteren, maar ook de kans

Advertenties