Jazz zangles

Categorie: Zangles Rotterdam (Zuid-Holland). Geplaatst door Chris Peeters, 1255 x bekeken.

Lesinformatie

Soort les:
Zangles
Prijs:
€0.00 per les van 40 minuten

Docentinformatie

Naam:
Chris Peeters
Telefoonnr:
0624590822

Omschrijving

Luister je het liefst naar Michael Bublé, Caro Emerald of misschien naar Ella Fitzgerald en Louis Armstrong? Of ben jij meer van de echte Swing, Latin, of Funk, dan zit je hier goed.
Naast aan de bijbehorende zangtechnieken, ademhaling, interpretatie en presentatie, wordt er ook speciaal gewerkt aan timing, vormbesef en improvisatie.
Dus wil je gewoon lekker zingen en tegelijkertijd kennismaken met jazz of aan je jazz-repertoire werken? Of zoek je meer verdieping; zodat je een nummer of standard helemaal eigen kan maken en jij de enige bent die het nummer zo kan zingen; meld je dan nu aan!

Maandag & dinsdag SKVR Ringdijk

Bij interesse en voor meer info even contact met me opnemen.
Contact: chris@chrispeeters.nl
Met vriendelijke groet en hopelijk zie ik je in de zangles!
Chris

Ervaring / opleiding docent

Ik ben Chris Peeters en ben in 2005 afgestudeerd aan het Rotterdams Conservatorium, lichte muziek. Ik heb veel ervaring in het lesgeven aan kinderen en volwassenen, koren en privé/duolessen in pop en jazz.
Naast lesgeven treed ik ook veel op en heb in september 2011 mijn debuut-cd uitgebracht. Datzelfde jaar heb ik de japanse prijs de Kobe Jazz Award gewonnen en heb daarna in Japan opgetreden. Daarnaast schrijf en arrangeer ik muziek. Mocht je meer willen weten over mij: kijk op chrispeeters.nl

Muziekles adres

Adres:
Postcode:
Plaats:
Rotterdam

Let op: Les aan huis niet mogelijk.

Bericht versturen

Gebruik onderstaand formulier om een bericht te sturen aan de adverteerder.