Vioolles/Docente

Categorie: Vioolles Zwolle (Overijssel). Geplaatst door lonnepondman, 1552 x bekeken.

Lesinformatie

Soort les:
Vioolles
Prijs:
€20.00 per les van 35 minuten

Docentinformatie

Naam:
Lonne Pondman
Telefoonnr:
0619943682

Omschrijving

Lonne Pondman speelt vanaf haar zevende viool, waarbij ze les krijgt van Adriaan Stoet. In 2014 is ze cum laude afgestudeerd voor de bachelor opleiding Viool klassiek aan de ArtEZ Hogeschool voor de Kunsten te Zwolle. Op dit moment zit ze in het laatste jaar van de masteropleiding aan datzelfde conservatorium, waarbij ze ook les krijg van Christiaan Bor. Tijdens haar studie heeft ze lessen en masterclasses gevolgd bij o.a. bij Sonja van Beek, Moshe Hammer en Pjotr Tarcholik.
Al enkele jaren is Lonne al zeer actief op het gebied van kamermuziek en orkestspel.

Sinds enige jaren geeft Lonne met groot enthousiasme vioolles aan kinderen en volwassenen als privé docent. Sinds 2014 is ze viooldocente bij de Zwolse Vioolschool en geeft daar voornamelijk jonge kinderen in de leeftijd van 5 tot 12 les, maar ook jong volwassenen en volwassen. Ze geeft zowel groepslessen als individuele lessen.

Aanmelden kunt u zich via de website of telefonisch en maken we een afspraak.

Ervaring / opleiding docent

Lonne Pondman speelt vanaf haar zevende viool, waarbij ze les krijgt van Adriaan Stoet. In 2014 is ze cum laude afgestudeerd aan het ArtEZ conservatorium.

Sinds enige jaren geef ze met groot enthousiasme vioolles aan kinderen en volwassenen als privé docent. Sinds 2014 is ze viooldocente bij de Zwolse Vioolschool.

Muziekles adres

Adres:
Zwolle
Postcode:
Plaats:
Zwolle

Les aan huis is mogelijk.

Bericht versturen

Gebruik onderstaand formulier om een bericht te sturen aan de adverteerder.