Categorie: Percussieles Utrecht (Utrecht). Geplaatst door Sokola, 3239 x bekeken.

Lesinformatie

Soort les:
Percussieles
Prijs:
€12.50 per les van 60 minuten

Docentinformatie

Naam:
Eva Leerdam
Telefoonnr:
06-40508550

Omschrijving

Sokola is een kleinschalige muziekschool voor djembe- en dundunlessen.
Er wordt lesgegeven in kleine groepjes waardoor er veel individuele aandacht is voor alle leerlingen.

Tijdens de lessen is er veel aandacht voor speeltechniek, zodat je snel makkelijker gaat spelen en de kwaliteit van je geluid verbetert. Daarnaast wordt ook een simpel systeem aangeleerd om ritmes zo te noteren, dat je hetgeen je geleerd hebt ook thuis kunt oefenen, maar er wordt vooral zoveel mogelijk lekker gespeeld!
We spelen traditionele West-Afrikaanse ritmes, zingen Afrikaanse liedjes en wisselen geregeld af met het bespelen van de dundun.
Naast wekelijkse lessen is het ook mogelijk om een losstaande workshop te volgen

Wanneer je nog vragen hebt of wanneer je een afspraak wil maken voor een gratis proefles kun je contact met ons opnemen. Wil je alvast een voorproefje, bekijk dan de play along video's op ons youtubekanaal: http://www.youtube.com/djembesokola

Ervaring / opleiding docent

Eva, de docente, heeft 22 jaar speelervaring en geeft al 15 jaar les aan groepen kinderen en volwassenen. Ook heeft zij regelmatig workshops gegeven op scholen in de omgeving Utrecht.

Zij heeft de djembe leren bespelen van haar vader, Frans Leerdam. Hij speelde met Slagwerkgroep Den Haag en Anumadutchi en gaf ook jarenlang les in Utrecht. Samen hebben ze een tijd lang de Afrikaanse danslessen van Georges Soro in Utrecht begeleid. Ook heeft Eva lesgehad van Ali N'Diaye Rose en Kaloga Traore.

Muziekles adres

Adres:
Postcode:
Plaats:
Utrecht

Les aan huis mogelijk: nee
Media bij deze advertentie


"Optreden in 2003 in Frankrijk"

Bericht versturen

Gebruik onderstaand formulier om een bericht te sturen aan de adverteerder.