Gitaarles in Utrecht (stad) en Leusden

Categorie: Gitaarles Utrecht (Utrecht). Geplaatst door Gurbe, 1387 x bekeken.

Lesinformatie

Soort les:
Gitaarles
Prijs:
€18.00 per les van 30 minuten

Docentinformatie

Naam:
Bert van der Meulen
Telefoonnr:
06 13220174

Omschrijving

Wil je je gitaar laten gieren als een echte rocker? Ben je gegrepen door de muziek van singer-songwriters en zou je jezelf ook willen begeleiden op de gitaar? Of wil je gewoon graag muziek leren maken op een gitaar? Dat kan in mijn gitaarlessen!

Met plezier gitaar leren spelen vind ik het aller-belangrijkste. Ik stem daarom mijn lessen af op je muzikale smaak. Je kunt bij mij kiezen voor de klassieke (akoestische) of de elektrische gitaar.
Wat gaan we in de lessen doen?
Beginnende leerlingen maken kennis met onder andere de speelhouding en aanslagtechnieken. Op deze wijze leg ik een basis die in meerdere muziekstijlen kan worden toegepast. Gevorderde leerlingen werken bij mij aan het uitbreiden van hun repertoire. Onderwijl kunnen we het hebben we het over toonladders, akkoorden en technieken ed.

Ervaring / opleiding docent

Na mijn opleiding aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag, waarbij ik onder andere lessen heb gevolgd bij Wim Bronnenberg en Martijn van Iterson, ben ik met veel passie gitaarles gaan geven aan kinderen en volwassenen.
Naast mijn lessen zorg ik met mijn Jazz Trio Majazztic voor een geweldige muzikale ambiance op bedrijfsfeesten, bruiloften, productpresentaties en meer.

Muziekles adres

Adres:
Postcode:
Plaats:
Utrecht

Les aan huis is mogelijk.

Media bij deze advertentie


"Sultans of Swing"

Bericht versturen

Gebruik onderstaand formulier om een bericht te sturen aan de adverteerder.