Gitaarles Online - met professionele muzikant & leraar (beginner-gevorderd)

Categorie: Gitaarles Bennekom (Gelderland). Geplaatst door greenguitar, 89 x bekeken.

Lesinformatie

Soort les:
Gitaarles
Prijs:
€25.00 per les van 60 minuten

Docentinformatie

Naam:
Jordi Groeneveld
Telefoonnr:
34654143271

Omschrijving

Hallo! Ik ben een professionele muzikant en gitaarleraar met jarenlange ervaring. Ik ben opgeleid aan de 'Aula de Música Moderna y Jazz', behorend tot het Conservatorium Liceu in Barcelona en deel uitmakend van het Berklee College Int. Network.

Ik geef les op alle niveaus, aan kinderen & volwassenen, en pas me volledig aan aan jouw voorkeuren & doelen. Ik geniet van het delen van mijn passie en kennis met mijn studenten. De 1e les is gratis, zo leren we elkaar kennen en kan ik je niveau vaststellen. Daarna stel ik een persoonlijk studieplan op. De lessen kunnen zich richten op elk type gitaar, elektrisch/klassiek/akoestisch, en muziekstijl (rock, jazz, blues, funk, folk/americana, singer-songwriter, bossa...), in combinatie met de theorie, techniek, improvisatie, etc. Ik bied privé-lessen aan, online via Skype.

Bezoek graag mijn nieuwe Instagram kanaal, voor video's en meer info: @greensguitarroom

Berichten graag naar email: maarewatwat@yahoo.com

Vriendelijke Groet!

Ervaring / opleiding docent

Ik ben een professionele muzikant en gitaarleraar met jarenlange ervaring. Ik heb een achtergrond in jazz, mijn studie (aan het Conservatorium 'Liceu', in Barcelona) was gericht op Jazz en moderne stijlen. (De school behoort tot het 'Berklee Music College International Network'.) De meer dan 20 jaar gitaar-ervaring heeft mij een veelzijdige kennis verschaft wat betreft de beheersing van verschillende technieken, uiteenlopende muziekstijlen, theorie, improvisatie, componeren...

Muziekles adres

Adres:
Postcode:
Plaats:
Bennekom

Let op: Les aan huis niet mogelijk.

Media bij deze advertentie


Bericht versturen

Gebruik onderstaand formulier om een bericht te sturen aan de adverteerder.