Drumles in Nijmegen-Oost

Categorie: Drumles Nijmegen (Gelderland). Geplaatst door Peter Hengst, 1850 x bekeken.

Lesinformatie

Soort les:
Drumles
Prijs:
€35.00 per les van 60 minuten

Docentinformatie

Naam:
Peter Hengst
Telefoonnr:
0615555925

Omschrijving

Lessen worden gegeven in een geluiddichte studio bij mij thuis. In deze studio heb ik twee drumstellen staan naast percussiemateriaal als conga's, bongo's, cowbells en dergelijke. Ik heb tevens de mogelijkheid (professioneel) op te nemen. Dit laatste is handig bij het uitvoeren van drumloze meespeelnummers , daar dan het opgenomene terugbeluisterd kan worden. Ook heb ik veel eigen lesmateriaal vooraf ingespeeld en op internet gezet, zodat het huiswerk thuis nog eens beluisterd en geoefend kan worden. Tevens heb ik de beschikking over een groot aantal originele (bekende) Popnummers zonder drums, die ideaal zijn om mee te spelen. denk aan nummers van The Beatles, The Rolling Stones, maar ook van Deep Purple en, meer modern, The Foo Fighters.
De lesprijs is tevens afhankelijk van het niveau en leeftijd van de leerling. Er bestaat ook dfe mogelijkheid om één of enkele lessen te nemen om een bepaalde drumtechniek aan te leren (bijvoorbeeld rudiments en een goede roffeltechniek).

Ervaring / opleiding docent

Conservatoriumdiploma slagwerk (plus doctoraal musicologie)
Al ruim 25 jaar ervaring in lesgeven aan beginners en gevorderden ( ook aan groepen). Hiernaast als freelancer in veel groepen (Jazz, JazzRock en Latin) en orkesten (tevens klassiek) gespeeld (ook in het buitenland).

Muziekles adres

Adres:
Postweg 203
Postcode:
6523 LA
Plaats:
Nijmegen

Let op: Les aan huis niet mogelijk.

Bericht versturen

Gebruik onderstaand formulier om een bericht te sturen aan de adverteerder.