Violist zoekt Band

3 Advertenties Gevonden in "Violist zoekt Band"

Hoi, ik ben Amèl, 19 jaar uit haarlem&amsterdam; & ben opzoek naar een band als violist/bassist. Alle genres leuk! Alhoewel m'n muzieksmaak vaak meer rond spinvis&bon; iver ligt en een voorkeur hebvoor jazz, punk & bluegrass Lijkt het je leuk een keertje saken te spelen, stuur me een appje 0615466572... Lees meer »

Violist Zoekt Band in Haarlem/amsterdam (Noord-Holland). Geplaatst door gebruiker Amèl pip op 17-06-2024, 23 keer bekeken.

Hey ik ben Joyce en ik ben 21 jaar oud. Ik speel elektrische viool en ben op zoek naar muzikanten om samen een band/duo te vormen, leeftijd maakt niets uit! Kleine background: Ik speel al sinds mijn 9e viool en ben vanaf mijn 16e ook gestart met elektrische viool. Ik heb interesse in bijna alle genres en met name in de richting van rock, pop en experimentele muziek. Ik heb nummers gespeeld van Queen, Michael Jackson, Abba, Adele, the Beatles en meer. Een van mijn favoriete dingen om te doen is... Lees meer »

Violist Zoekt Band in Roermond (Limburg). Geplaatst door gebruiker Joyce op 15-12-2023, 178 keer bekeken.

Ik ben op zoek naar een cellist, een violist en een pianist voor een klassieke opname van een gezongen gedicht. Het is eigen werk, ik ben professioneel schrijver/dichter/muzikant. Misschien studeer je nog. Prima. En wil je mee op tour als dit project slaagt.... Lees meer »

Violist Zoekt Band in Breda (Brabant). Geplaatst door gebruiker DichterNiels op 26-10-2022, 374 keer bekeken.