Violisten Gezocht in Utrecht

10 Advertenties Gevonden in "Violist Gezocht in Utrecht"

Strijkers en Blazers gezocht voor een nieuw symfonie-orkest. Gevorderde amateurs / semi-profs. Het orkest van de Utrechtste Heuvelrug is een nieuw gevormd symfonie orkest in april dat na de zomer wil beginnen. Veel muziek van Nederlandse bodem wordt helaas niet meer gespeeld in de concertzalen.... Lees meer »

Violist Gezocht in Utrecht (Utrecht). Geplaatst door gebruiker LJ21 op 08-07-2024, 34 keer bekeken.

Tango orkest Tango Trajectina o.l.v. Katrien Karimoen is dringend op zoek naar een violist. Samenstelling: zang, violen, sax/klarinet, accordeon, bas, piano Wij repeteren 1 x per 2 weken in Bunnik, niet in de schoolvakanties. optredens voornamelijk in tangosalons. Voor meer info mail naar... Lees meer »

Violist Gezocht in Omgeving utrecht of verder (Utrecht). Geplaatst door gebruiker Ienge op 02-07-2024, 43 keer bekeken.

Voor een nieuw muziekproject, 'Friends of Noah' zoek ik, Jonas Pannecoucke naar geïntersseerde muzikanten. Het collectief bestaat nu uit elektrische gitaar (mezelf) en bas, maar ik wil het aanvullen met een blazer (sax) en een strijker (cello of altviool). De muziek bevindt zich op de grens van... Lees meer »

Violist Gezocht in Utrecht/Amersfoort/Soest (Utrecht). Geplaatst door gebruiker Friends of Noah op 10-06-2024, 55 keer bekeken.

Wie zijn wij? Wij zijn een gitarist en percussionist die Nederlandse liedjes maken in een eigen stijl. We spelen alleen eigen werk. Wij hebben een oefenruimte in Veenendaal. Wat willen we? Met elkaar liedjes bedenken, maken en ontwikkelen. Liefst meerstemmig. In een vriendschappelijke sfeer met... Lees meer »

Violist Gezocht in Veenendaal (Utrecht). Geplaatst door gebruiker Hans Dek op 18-04-2024, 83 keer bekeken.

Hey daar, Mijn naam is Elias aka Mister E. Ik ben solo artiest en zit al in een succesvolle indierockband maar ik ben op zoek naar muzikanten om een nieuwe band mee te vormen waar de genres uiteen lopen. Van aria tot rock en van funk tot pop. Denk dan een combinatie van: - Black Pumas, Colors. -... Lees meer »

Violist Gezocht in Utrecht (Utrecht). Geplaatst door gebruiker EvanMourik op 19-02-2024, 77 keer bekeken.

De groep Barleycord is op zoek naar een enthousiaste violist die het leuk vindt om meerdere stijlen te spelen. Barleycord uit de omgeving van Amersfoort bestaat uit 6 muzikanten en 2 zangeressen. Ons repertoire bestaat uit Schots/Ierse en Spaans/Braziliaanse muziek. We treden een aantal keren per... Lees meer »

Violist Gezocht in Amersfoort (Utrecht). Geplaatst door gebruiker Dirkhendrik op 10-02-2023, 197 keer bekeken.