Violisten Gezocht in Brabant

3 Advertenties Gevonden in "Violist Gezocht in Brabant"

Bent u op zoek naar vioolles in Tilburg? Met mijn afgeronde opleiding Docent muziek en jarenlange ervaring in het geven van vioolles, bent u bij mij op het goede adres. Mijn praktijk is bedoeld voor zowel kinderen als volwassenen die graag viool willen leren spelen. Niet alleen lessen op de akoestische viool, maar ook lessen op de elektrische viool behoren tot de mogelijkheden. Dit laatste maakt mijn lespraktijk zeer uniek. Kijk voor verdere informatie en tarieven op www.liannedejongh.nl. Of... Lees meer »

Violist Gezocht in Tilburg (Brabant). Geplaatst door gebruiker liannedejongh@hotmail.com op 20-04-2023, 66 keer bekeken.

Ben jij een Violist die notenschrift kan lezen en wil je graag samen met een gitarist klassieke muziek ten gehore brengen? Ik zou graag een Guitar and Violin duet willen samenstellen met klassieke muziek, popmuziek en misschien ook tango latin-muziek. Bij voorkeur twee tot drie keer per week beschikbaar voor repetities en optredens in het weekend. We gaan op zoek naar optredens op dinerevenementen, dansavonden, hotels en restaurants, kerkrecitals, bruiloften en cruiseschepen. Ik ben op zoek... Lees meer »

Violist Gezocht in Lage Mierde (Brabant). Geplaatst door gebruiker Deanglossop op 28-12-2022, 122 keer bekeken.
Muzikantenbank Facebook groep

Wordt lid van onze facebook groep en maak kennis met andere leden!