Violisten Gezocht in Gelderland

6 Advertenties Gevonden in "Violist Gezocht in Gelderland"

Wij (Joost, drummer & Marijn, zangeres, gitaar & piano, René, basgitaar) zoeken muzikanten/ een muzikant die tweede gitaar, mandoline/banjo en/of viool speelt & iemand voor de toetsen, maar een andere creatieve toevoeging mag ook. Het liefst zoeken we mensen die niet bang zijn om ook af en toe... Lees meer »

Violist Gezocht in Arnhem (Gelderland). Geplaatst door gebruiker Marijn op 28-11-2023, 51 keer bekeken.

Maggie’s Flock speelt stevige folkrock. We zoeken iemand die thuis is in de Iers/Schotse folktraditie. We spelen eigen materiaal, dus een beetje muzikale creativiteit is welkom. Onze huidige bezetting: accordeon, electric guitar, bas, drums, tin whistle, zang Onze leeftijd is 40+ Wekelijks... Lees meer »

Violist Gezocht in Arnhem (Gelderland). Geplaatst door gebruiker Roel seidell op 07-03-2023, 168 keer bekeken.

Wij, Samusa (vier muzikanten 60+) maken wereldmuziek (deels instrumentaal, deels met zang) zoals klezmer, balkan, brazil, arab en flamengo en zijn op zoek naar een violist. We repeteren iedere donderdagavond van 19.00 tot 21.00 uur in Velp bij Arnhem. Samusa: optreden bij Kreek in Oosterbeek:... Lees meer »

Violist Gezocht in Arnhem (Gelderland). Geplaatst door gebruiker jovaal@xmsnet.nl op 24-02-2023, 163 keer bekeken.

Salonorkest Symphonia wil graag nieuwe leden verwelkomen. Momenteel zoeken wij met name violisten, dwarsfluitist, contrabassist, hoornist, hoboist. Niveau: gemiddeld. Als je interesse hebt om mee te doen laat het ons dan weten. Iedere belangstellende is altijd van harte welkom om een keer te komen... Lees meer »

Violist Gezocht in Nijmegen (Gelderland). Geplaatst door gebruiker Bruinsjo op 18-02-2023, 104 keer bekeken.

Voor ons leuke Mainstream/Country project zoeken wij een Violist/Fiddler. m/v/x De viool is naast de steelgitaar onmisbaar in dit genre en speelt een voorname rol, met leuke partijen in alle nummers. We oefenen op donderdagavond op de grens van Utrecht en Gelderland. We horen graag van je.... Lees meer »

Violist Gezocht in Ede gld (Gelderland). Geplaatst door gebruiker Romano op 02-10-2022, 85 keer bekeken.

Best bekeken in "Violist Gezocht Gelderland"

Muzikantenbank Facebook groep

Wordt lid van onze facebook groep en maak kennis met andere leden!