Violisten Gezocht in Gelderland

5 Advertenties Gevonden in "Violist Gezocht in Gelderland"

Tbv een privé feest / jubileum zoeken we een violist om ons feest compleet te maken. Het is een feest midden in de bossen en bohemian style met hooibalen en Perzische tapijten. Het liefst een vrolijke jonge student die wat wilt bijverdienen en mooie muziek kan spelen voor de gasten. We zagen... Lees meer »

Violist Gezocht in Arnhem (Gelderland). Geplaatst door gebruiker kishanlodhia@hotmail.com op 11-03-2024, 96 keer bekeken.

Maggie’s Flock speelt stevige folkrock. We zoeken iemand die thuis is in de Iers/Schotse folktraditie. We spelen eigen materiaal, dus een beetje muzikale creativiteit is welkom. Onze huidige bezetting: accordeon, electric guitar, bas, drums, tin whistle, zang Onze leeftijd is 40+ Wekelijks... Lees meer »

Violist Gezocht in Arnhem (Gelderland). Geplaatst door gebruiker Roel seidell op 07-03-2023, 242 keer bekeken.

Wij, Samusa (vier muzikanten 60+) maken wereldmuziek (deels instrumentaal, deels met zang) zoals klezmer, balkan, brazil, arab en flamengo en zijn op zoek naar een violist. We repeteren iedere donderdagavond van 19.00 tot 21.00 uur in Velp bij Arnhem. Samusa: optreden bij Kreek in Oosterbeek:... Lees meer »

Violist Gezocht in Arnhem (Gelderland). Geplaatst door gebruiker jovaal@xmsnet.nl op 24-02-2023, 199 keer bekeken.

Salonorkest Symphonia wil graag nieuwe leden verwelkomen. Momenteel zoeken wij met name violisten, dwarsfluitist, contrabassist, hoornist, hoboist. Niveau: gemiddeld. Als je interesse hebt om mee te doen laat het ons dan weten. Iedere belangstellende is altijd van harte welkom om een keer te komen... Lees meer »

Violist Gezocht in Nijmegen (Gelderland). Geplaatst door gebruiker Bruinsjo op 18-02-2023, 118 keer bekeken.

Voor ons leuke Mainstream/Country project zoeken wij een Violist/Fiddler. m/v/x De viool is naast de steelgitaar onmisbaar in dit genre en speelt een voorname rol, met leuke partijen in alle nummers. We oefenen op donderdagavond op de grens van Utrecht en Gelderland. We horen graag van je.... Lees meer »

Violist Gezocht in Ede gld (Gelderland). Geplaatst door gebruiker Romano op 02-10-2022, 94 keer bekeken.