Klarinettist zoekt Band

3 Advertenties Gevonden in "Klarinettist zoekt Band"

Hoi! Mijn naam is Iris, 25 jaar oud. Vanaf mijn 6e speel ik klarinet, en sinds mijn 8e altijd in orkesten gespeeld (symfonie en harmonie, AJO, Wilskracht en Caecilia). Mijn hart ligt eigenlijk bij jazz en ik ben dan ook op zoek naar een jazzband om in te spelen. Zijn jullie nog op... Lees meer »

Klarinettist Zoekt Band in Nijkerk gld (Gelderland). Geplaatst door gebruiker Iris op 02-05-2023, 77 keer bekeken.

hallo, ik ben een 50 plusser met veel ervaring, al 55 jaar lang! zoek een dixieland orkestje! heb Hafabra opleiding gehad, was solo klarinettist bij een harmoniegezelschap, muzikant bij Bomisch en Egerlander orkest, maar daar tussen in is er altijd nog de grote liefde Dixieland jazz, gebleven. Nu wil ik gaan doen waar ik echt zin in heb en waar mijn grote liefde ligt, muziek lezen mag, maar improvisatie is mijn lust en mijn leven!, namelijk de bezetting, bas, drum, banjo, trombone, trompet,... Lees meer »

Klarinettist Zoekt Band in Venlo (Limburg). Geplaatst door gebruiker pd5dx op 06-01-2023, 274 keer bekeken.

Omgeving Breda Hallo! Ik ben Lieke, 16 jaar. Ik speel nu al zo'n 8 jaar klarinet en heb een half jaar geleden mijn C-diploma gehaald. Ik heb iedere week les en daarnaast speel ik ook al heel wat jaartjes mee in een orkest (harmonie). Het lijkt mij echter heel leuk om wat meer met leeftijdsgenoten te doen en met een kleinere club. Verder heb ik nog niet veel ervaring met kleine groepjes of solo optreden, maar ik ben bereid daar meer van te leren! Laat het me vooral weten als je iets voor me... Lees meer »

Klarinettist Zoekt Band in Breda (Brabant). Geplaatst door gebruiker LiekevA op 03-02-2022, 506 keer bekeken.
Muzikantenbank Facebook groep

Wordt lid van onze facebook groep en maak kennis met andere leden!