DJ zoekt Band

4 Advertenties Gevonden in "DJ zoekt Band"

Onze leningaanbiedingen staan ​​tot uw beschikking. Goedendag, Wij bieden u onze aanbiedingen en diensten aan van HSBC-Bank in Duitsland, die door ons hooggekwalificeerde personeel voor u zijn voorbereid: Onze fondsen zijn beschikbaar voor alle veelbelovende projecten. Woningleningen, investeringen, autoleningen, zakelijke leningen, internationale leningen, hypotheken, studieleningen. Dit zijn slechts enkele voorbeelden om u te helpen. Onze rente bedraagt ​​2% per jaar. Voor meer... Lees meer »

DJ Zoekt Band in Bellevaux 4830 (Limburg). Geplaatst door gebruiker Henriette Kientz op 01-11-2023, 59 keer bekeken.

Hallo medemuzikanten! Ik ben een gepassioneerde DJ/Producer met een diepe liefde voor elektronische muziek, en ik ben op zoek naar getalenteerde en creatieve mede-muzikanten om samen te werken aan spannende nieuwe projecten. Als je een DJ, drummer, gitarist, toetsenist, zanger, of welk instrument dan ook bespeelt en je deel wilt uitmaken van een avontuurlijke reis in de wereld van elektronische muziek, laten we dan samenwerken! Wat kun je verwachten: Een collaboratieve en inspirerende sfeer... Lees meer »

DJ Zoekt Band in Rotterdam (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker Paparder op 05-10-2023, 125 keer bekeken.

Ik ben Felipe en draai al 25 jaar als dj. begonnen op schoolfeestjes daarna cafΓ©'s en clubs in binnen en buitenland.het leukste vond ik altijd de kleinere settings zoals verjaardagen bruiloften etc. Dus geef jij een gezellig feestje groot of klein? Dan ben ik beschikbaar, all format maar mijn eigen genres zijn o.a dance, house, disco,bubbeling, 90,s classics, urban,Latino music Ik draai met pro dj apparatuur op jou feest.Een geluidsinstallatie indien nodig is ook... Lees meer »

DJ Zoekt Band in Den Bosch (Brabant). Geplaatst door gebruiker Felipe moreno op 18-12-2022, 96 keer bekeken.