Organisten Gezocht

4 Advertenties Gevonden in "Organist Gezocht"

Handkar Trio zoekt een nieuwe toetsenist. Ben je handig met Hanska Duo liedjes, oude orgels (Eminent) inclusief voetbassen en heb je ervaring en speel je graag op dikke feesten? Twijfel dan niet langer en doe ons een bericht of mail; info@handkartrio.nl en kom langs in het oefenhok! Alle tips bunt welkom!... Lees meer »

Organist Gezocht in Toldijk (Gelderland). Geplaatst door gebruiker graphicpatrick op 16-04-2024, 24 keer bekeken.

Ben jij een getalenteerde toetsenist met een passie voor de muziek van The Doors? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij, een ervaren zanger, een gedreven drummer, een bedreven gitarist en een solide bassist, zijn van plan om een Doors Tribute Band te vormen. Met een gemiddelde leeftijd van 40 jaar hebben we allemaal ruime ervaring in tribute bands. Onze missie is om het unieke geluid van The Doors nieuw leven in te blazen, en daarvoor hebben we een toetsenist nodig die het uitdagende orgelwerk van... Lees meer »

Organist Gezocht in Tilburg - Eindhoven (Brabant). Geplaatst door gebruiker Arjen013 op 23-02-2024, 40 keer bekeken.

Laat mijn droom uitkomen! Ben jij een ECHTE Hammond organist(e)? Dan ben je vast en zeker ook een blues/rock fan. Meld je maar! We komen er vast wel uit op welke dag en waar we gaan repeteren. Een advertentietekst moet minstens 250 tekens bevatten, dus maar even een paar namen van artiesten, die ons inspireren......Eric Clapton, Bonnie Raitt, Walter Trout, Gary Moore, Jimi Hendrix, Joe Bonamassa, CCR, ZZTop............ Lees meer »

Organist Gezocht in Hengelo ov (Overijssel). Geplaatst door gebruiker allmusic op 23-05-2023, 147 keer bekeken.

Wij zijn een beginnende band met een sterke fusie en op dit moment bestaan we uit een drummer, bassist en gitarist die The Doors-feel te pakken hebben. We zoeken iemand die het spel van Ray Manzarek kan oppikken, fan van The Doors is en zich kan inleven daarin. Onze ambitie is hoog, na de opbouw periode willen we minimaal 10 keer optreden per jaar in binnen- en buitenland. Het idee is dat iedereen thuis zijn eigen partij voorbereidt en tijdens de repetitie spelen we samen de nummers door en de... Lees meer »

Organist Gezocht in Haarlem (Noord-Holland). Geplaatst door gebruiker Gabor Erga op 15-10-2022, 131 keer bekeken.