Componisten Gezocht


3 Advertenties Gevonden in "Componist Gezocht"

Hee, Ik ben zangeres en dichteres en ik zoek een componist die met mij willen samen werken. Ik kan lyrics maken bij composities die je al hebt en jij kunt composities maken bij mijn teksten. Ik heb een klein beetje ervaring met composities maken, maar het lukt me momenteel even niet alleen. Stuur me een bericht voor meer info :... Lees meer »

Componist Gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker Melanie Monèt op 25-04-2023, 42 keer bekeken.

Hey Ik ben Zina en ik ben 19 jaar. Ik woon weliswaar in Gent (België). Ik ben pas dit jaar begonnen met notenleer maar ik wil super graag met iemand of met een groep mezelf verdiepen in notenleer en een instrument (liefst gitaar). Mijn doel is om eigenlijk tot een punt te komen waar we zelf liedjes kunnen componeren als songwriters. Het liefst is mijn voorkeurtaal voor liedjes te componeren 'Engels' maar in het Nederlands kan het zeker ook. Ik zoek naar een beginner, net als ik of als je enige... Lees meer »

Componist Gezocht in Gent (Zeeland). Geplaatst door gebruiker ZinaDzj op 28-02-2023, 80 keer bekeken.

Gegroet mooie mensen! Ik heb dit geweldige nieuws dat ik heb besloten niet voor mezelf te houden. Ik worstelde onlangs met het werven van fondsen om mijn carrière te vestigen. Heel erg bedankt aan FIMALAC KREDIT, die via hun diensten snel en zonder stress een lening kreeg. FIMALAC KREDIT zijn de leiders in de financiële technologiemarkt (fintech) en specialisten in de regulering van deze markt (regtech). Ze zijn een van de best gespecialiseerde, onafhankelijke instellingen om onder één naam... Lees meer »

Componist Gezocht in Eindhoven (Brabant). Geplaatst door gebruiker alexwan200001 op 15-10-2022, 226 keer bekeken.