Violisten Gezocht in Utrecht

4 Advertenties Gevonden in "Violist Gezocht in Utrecht"

Strijkers en Blazers gezocht voor een nieuw symfonie-orkest. Gevorderde amateurs / semi-profs. Het orkest van de Utrechtste Heuvelrug is een nieuw gevormd symfonie orkest in april dat na de zomer wil beginnen. Veel muziek van Nederlandse bodem wordt helaas niet meer gespeeld in de concertzalen. Daarom zijn wij een orkest gestart dat zich richt op de opleving van die muziek. Alle leeftijden zijn welkom. Inschrijven via de volgende link:... Lees meer »

Violist Gezocht in Utrecht (Utrecht). Geplaatst door gebruiker LJ21 op 08-07-2024, 36 keer bekeken.

Voor het Orkest van de Utrechtse Heuvelrug zijn we op zoek naar violisten die orkestervaring hebben om met ons mee te spelen. We spelen muziek van Nederlandse (bijna vergeten) componisten, omdat deze bijna niet meer gespeeld worden. Professionals, conservatoriumstudenten en gevorderde amateurs zijn welkom. Meer informatie is hier te vinden:... Lees meer »

Violist Gezocht in Utrecht (Utrecht). Geplaatst door gebruiker laszloman op 14-06-2024, 41 keer bekeken.

Hey daar, Mijn naam is Elias aka Mister E. Ik ben solo artiest en zit al in een succesvolle indierockband maar ik ben op zoek naar muzikanten om een nieuwe band mee te vormen waar de genres uiteen lopen. Van aria tot rock en van funk tot pop. Denk dan een combinatie van: - Black Pumas, Colors. - Stephen Sanchez, High - Maria Callas, O mio babbino caro - The Scene, Iedereen Is van de Wereld - U2, Bloody Sunday - Prince, Purple Rain - Elvis Presley, Blue Suede Shoes Ik heb zelf al 20 jaar... Lees meer »

Violist Gezocht in Utrecht (Utrecht). Geplaatst door gebruiker EvanMourik op 19-02-2024, 81 keer bekeken.

Meer "Violisten Gezocht" regio Utrecht