Ladies opgelet, drumster gezocht voor all-female band! (Herwijnen/Zaltbommel/Gorinchem)

Ladies opgelet, drumster gezocht voor all-female band!

In Drummer Gezocht in Herwijnen/Zaltbommel/Gorinchem (Gelderland). Geplaatst door gebruiker Joletta op 25-10-2023, 61 keer bekeken.

Hey rockchick!

Ben jij die ambitieuze en gezellige drumster, die gek is op spelen voor publiek en ook nog eens een leren jas, top of broek in de kast heeft hangen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Met een aantal meiden (zang, gitaar, bas en toetsen), die samen al aardig wat podiumervaring hebben, hebben we de ambitie Nederland kennis te laten maken met -Ladies in Leather-, maar daarvoor zoeken we nog een meid met ballen. We gaan de muziek spelen die je wilt horen op een goed feestje in een dampend gevulde feesttent, kroeg, plein of festival. Denk daarbij aan Abba, Bon Jovi, Queen, Tina Turner, Grease en zo kan ik nog wel even doorgaan. Alleen maar knallers, alleen maar feest!

Onze leeftijden liggen nu ergens tussen de 20 en 45, maar schroom zeker niet een bericht te sturen als je daar buiten valt. Podiumervaring is een dikke pre, maar het belangrijkste is dat je het ziet zitten om er helemaal voor te gaan.

Repetities zullen eens per 2 weken plaatsvinden in het pittoreske Herwijnen (tussen Zaltbommel en Gorinchem). Oefenen doe je thuis, het perfectioneren doen we in de repetitie. Mocht alles lekker gaan lopen, gaan we minimaal repeteren en lekker veel optreden!

Als je net zo enthousiast wordt van bovenstaand idee als wij, of heb je nog vragen, stuur dan een mailtje naar ladiesinleather@hotmail.com.

Groeten,
Joletta

Muzikantenbank Facebook groep

Wordt lid van onze facebook groep en maak kennis met andere leden!