Pianist Gezocht

Pianist Gezocht

73 Advertenties Gevonden
Selecteer een provincie:
Drenthe (1), Friesland (1), Gelderland (12), Groningen (3), Noord-Brabant (16), Noord-Holland (18), Overijssel (2), Utrecht (6), Zuid-Holland (14)

Zangeres zoekt pianist(e) in Tilburg om voor de lol muziek te maken. Ik houd van ingetogen pop, jazz en nieuwe en oude soul. Weinig poespas. Chet Baker stijl. Ik heb thuis een elektrische piano, maar kan binnen Tilburg ook... Lees meer »

Categorie: Pianist Gezocht Tilburg (Noord-Brabant). Geplaatst door: Mazzel op 26-01-2023, 78 keer bekeken.

Ben jij die swingende toetsenist die het leuk vindt om onze band te versterken en elke maandagavond en bij optredens ons popkoor in Waalre te begeleiden? Reageer dan door een email te sturen aan claudia_ketting@yahoo.com of... Lees meer »

Categorie: Pianist Gezocht Waalre (Noord-Brabant). Geplaatst door: Claudia Ketting op 22-01-2023, 103 keer bekeken.

Toetsenist gezocht voor nieuwe swingjazzband Hou jij ook zo van swing uit de jaren 20, 30 en 40? En kun je goed piano,toetsen spelen? Dan zijn we misschien wel op zoek naar jou! Voor een swingband project in oprichting -... Lees meer »

Categorie: Pianist Gezocht Eindhoven (Noord-Brabant). Geplaatst door: Vincent Schrover op 22-01-2023, 74 keer bekeken.

We repeteren om de week op maandag middag in het dorpshuis van Vries. Er is een piano aanwezig. We spelen Jazz Standaards. Huidige bezetting: Zangeres, Drummer, Bassist, Saxofoniste, Gitarist en (dus nog geen Pianist(e)....... Lees meer »

Categorie: Pianist Gezocht Vries (Drenthe). Geplaatst door: Henk Marinus op 21-01-2023, 63 keer bekeken.

Wie komt onze Latin/Latin-jazz band aanvullen als pianist (v/m)? We oefenen op dinsdagavond in de buurt van Apeldoorn. We zijn een flinke band met bas, fluit, trompet, alt, tenor, conga’s, bongo’s, timbales en vacatures... Lees meer »

Categorie: Pianist Gezocht Apeldoorn (Gelderland). Geplaatst door: Jave op 18-01-2023, 48 keer bekeken.