Gebruiker: Marthasmusic

Instrumenten

1e instrument: Zang
2e instrument: Gitaar

Biografie

Mijn naam is Martha Overduin. Ik ben actief als gitaardocent en zangdocent in Rotterdam bij mensen aan huis. Daarnaast speel en zing ik in een countryband, een akoestisch duo en solo. Ik verzorg optredens in heel Nederland.

Ik heb Docent Muziek gestudeerd aan Codarts, Rotterdam, met als hoofdinstrument Gitaar&zang;. De keuze om Docent Muziek te gaan studeren aan het conservatorium was heel bewust. Niet alleen omdat ik dan fulltime met muziek bezig kan zijn, maar juist ook vanwege het docentschap. Ik vind het onwijs leuk om mensen iets uit te leggen/aan te leren en haal daar veel voldoening uit. Gitaardocent en zangdocent zijn is dus dubbelop genieten, omdat ik dan mijn grootste passie kan overdragen aan anderen. Mensen coachen in hun muzikale ontwikkeling is wat mij energie geeft en wat ik het liefste doe.

Naast haar eigen praktijk van zang- en gitaarlessen, geef ik al een aantal jaar met veel plezier gitaarles op Het Muziekpand. Ook heb ik een baan op het Antoniuscollege in Gouda als muziekdocent.

Website

https://www.marthasmusic.nl