Gebruiker: Sloppy Tom

Instrumenten

1e instrument: Gitaar
2e instrument:

Biografie

Ruim 45 jaar geleden speelde ik al muziek. Den Haag, beatstad nummer 1, was mijn thuishaven. Eind jaren 60 maakte ik er in het centrum al muziek. Tevens speelde ik waar het maar kon in Nederland.
Ik ben nu wat ouder. Ben de 60 ruim gepasseerd, maar maak nog altijd muziek. Rock, pop, folk. Op en vanaf het waddeneiland Texel.
Ik speel nog altijd, echter niet meer op de wijze als vroeger, waarin we simpel ergens naar toe trokken en we zagen vervolgens wel wat er gebeurde. Met de jaren is de wens naar structuur wat toegenomen en regel ik optredens het liefst goed vooraf. Nog altijd hoef ik er niet veel aan te verdienen, maar het zou fijn zijn als het me tenminste niets kost.

Nu iets over mijzelf. Ik ben Ed van Bommel. Ik ben de enige vaste waarde van de muziekgroep Sloppy Tom. Soms speel ik met één of meerdere anderen, als duo, trio of gehele band. Meestal echter solo, maar altijd onder de naam Sloppy Tom. Vorig jaar verscheen de CD “DUST”, de eerste van de trilogie “Dust, Darkness & the Death”.
Ik ben nu 62 j

Website