Categorie: Saxofoonles Rotterdam (Zuid-Holland). Geplaatst door ruudbergamin, 2432 x bekeken.

Lesinformatie

Soort les:
Saxofoonles
Prijs:
€18.00 per les van 30 minuten

Docentinformatie

Naam:
Ruud Bergamin
Telefoonnr:
010 4612734

Omschrijving

De lessen zijn afgestemd op de persoonlijke hoedanigheden van de leerling en diens wensen en voorkeuren. Mijn specialisme is jazz in de meest ruime zin van het woord. In de lessen wordt zowel aandacht gegeven aan het goed leren bespelen van het instrument op zich als aan vaardigheden die je kunt gebruiken in de jazz, zoals het kunnen improviseren. Bij het leren bespelen van het instrument hoort uiteraard ook de ontwikkeling van een goede klank en gaandeweg ook het van blad leren spelen. Bij de improvisatie maak ik gebruik van begeleidingstracks en we doen ook veel aan het om de beurt improviseren; mijn eigen sax blijft niet in de koffer tijdens de les!
Het lesgeld bedraagt momenteel € 18,50 per half uur; € 37 per uur. Leslocatie: in Rotterdam (Hillegersberg-Zuid). De les afspraken kunnen vallen op woensdag (overdag/avond); vrijdag (overdag/avond) en (soms) zaterdagochtend. Betaling gaat door middel van een strippenkaart, die je vooraf aanschaft. Huren instrument kan.

Ervaring / opleiding docent

Vele jaren ervaring als saxofonist, dirigent, arrangeur, workshopleider en saxofoondocent. Studeerde begin jaren '80 schoolmuziek aan het Rotterdams Conservatorium. Leid jazzworkshops sinds die tijd. Saxofoonlespraktijk sinds eind jaren '80.

Muziekles adres

Adres:
amethiststraat 20
Postcode:
3051 VD
Plaats:
Rotterdam

Les aan huis mogelijk: neeBericht versturen

Gebruik onderstaand formulier om een bericht te sturen aan de adverteerder.