Pianoles

Pianoles

115 Advertenties Gevonden
Provincie:
Drenthe (3), Flevoland (3), Friesland (2), Gelderland (12), Groningen (1), Limburg (8), Noord-Brabant (11), Noord-Holland (30), Overijssel (4), Utrecht (13), Zeeland (1), Zuid-Holland (27)

Ervaren toetsenist geeft piano- en keyboardles ! Key61. Na een klassieke opleiding en daarna veel in Rockbands te hebben gespeeld wil ik graag mijn kennis overbrengen op anderen, want muziek maken is vooral leuk en ontspannend! Prive-lessen betekenen vooral veel persoonlijke aandacht, en hebben dus meer resultaat dan b.v. groepslessen. Ik reken... Lees meer »

Categorie: Pianoles Heerhugowaard (Noord-Holland). Geplaatst door: m.siepelinga, 3176 x bekeken.

Voordelig en Flexibel. Voor jong en oud. Voor beginners en gevorderden. Les bij u aan huis!! Lessen afgestemd op de... Lees meer »

Categorie: Pianoles Heerhugowaard (Noord-Holland). Geplaatst door: m.siepelinga, 1559 x bekeken.

Op zoek naar pianoles die bij jou past? Laten we die samen vorm geven! Ik vind het belangrijk aan te sluiten bij wat jij kan, leuk vindt en wil leren. We kunnen liedjes en muziekstijlen zoeken en aanpassen aan jouw niveau en wensen. Het spelen van muziek die je leuk vindt, maakt leren makkelijker en een stuk leuker. Er is ook ruimte voor... Lees meer »

Categorie: Pianoles Enschede (Overijssel). Geplaatst door: Marieke Janssen, 405 x bekeken.

Apprentus is een van de grootste netwerken voor privĂ© lessen in Europa. Apprentus maakt het gemakkelijk om bij u thuis de beste privĂ©lessen, bijles, huiswerkhulp, muzieklessen, taallessen, sport ... te vinden. Ben je gepassioneerd door muziek? Speel je piano? Je wilt je ervaring, passie en kennis doorgeven aan leerlingen. Net als wij, denk je... Lees meer »

Categorie: Pianoles Amsterdam (Noord-Holland). Geplaatst door: Emira van de meer , 221 x bekeken.

Ervarende pianodocent met Russische afkomst met conservatorium opleiding biedt pianoles aan. De lessen kunnen aan zowel kinderen als volwassenen van beginners - tot vergevorderd niveau gegeven worden. Tijdens de intake-les word het niveau en de muzikale voorkeur van de leerling bepaald. De lessen zijn dus maatwerk voor iedere leerling. De lessen... Lees meer »

Categorie: Pianoles Valkenswaard (Noord-Brabant). Geplaatst door: Elenapiano, 2598 x bekeken.