Categorie: Zanger Gezocht Gramsbergen (Overijssel). Geplaatst door ingrid-boer@planet.nl op 08-03-2018, 229 keer bekeken.
Tags: Zanger

Voor een trio zijn wij op zoek naar een Zanger of zangeres die het in zich heeft om te entertainen. Als je ook nog eens gitaar speelt zou dat super zijn.
De bedoeling is om een trio neer te zetten voor elke gelegenheid.
Of het nu een kroeg of een feesttent is, een bedrijfsfeest of een braderie. We houden zelfs de mogelijkheid open voor een koffieconcert. We willen een repertoire neerzetten dat zo flexibel is dat we voor elke gelegenheid te boeken zijn. Dat betekent meerdere vaste sets die flexibel inzetbaar zijn. Voor kleine gigs maar ook voor een avondvullend programma.
We gaan met Bas, toetsen, gitaar, zang en waar nodig backing tracks het podium op. Repetities zijn in Coevorden en worden in overleg gepland. Goed voorbereiden is een must.
Wij zijn Trio Cloudy en staan voor gezelligheid, kwaliteit, muzikaliteit, diversiteit en Afspraak is afspraak. We spelen Bas, toetsen, gitaar en kunnen prima uit de voeten met backingtracks. Is dit wat voor jou neem dan contact met ons op.
Advertentie plaatsen »

(advertentie)

Bericht versturen

Gebruik onderstaand formulier om een bericht te sturen aan de adverteerder.