Categorie: Dirigent Gezocht Velsen-Noord (Noord-Holland). Geplaatst door Jeroen Schurink op 15-11-2017, 399 keer bekeken.
Tags: Dirigent

Brassband Felison uit Velsen-Noord is op zoek naar een enthousiaste dirigent(e).

Wij zijn een gezellige vereniging die concerten in de regio verzorgt, maar ook deelneemt aan festivals en concoursen (NBK). De brassband bestaat uit circa 26 leden en komt uit in de 4e divisie. Er wordt gerepeteerd op de dinsdagavonden in Beverwijk.

Wij zoeken:
Bij voorkeur heb je een afgeronde conservatoriumopleiding voor directie. Ervaring in of belangstelling voor het brassbandrepertoire is een pré. Tijdens repetities weet je de muzikanten te benaderen en te enthousiasmeren, ieder op zijn/haar eigen niveau. In 2018 gaat het orkest weer op concours, dus je gaat graag een muzikale uitdaging aan en weet hoe je het orkest naar een hoger niveau kan brengen. Je bent beschikbaar vanaf februari/maart 2018.

Interesse?
Stuur dan een motivatiebrief en CV vor 30 november 2017 naar secretariaat@felisonbrass.nl Wil je meer informatie neem dan contact op met onze voorzitter Jeroen Schurink (06-14537815)
Advertentie plaatsen »

(advertentie)

Bericht versturen

Gebruik onderstaand formulier om een bericht te sturen aan de adverteerder.