Categorie: Blazer Gezocht Bussum (Noord-Holland). Geplaatst door kaczmarekingrid@yahoo.com op 01-03-2017, 248 keer bekeken.
Tags: Blazer

Het orkest van Toonkunst Bussum (een vereniging met een koor EN een orkest) heeft per direct een vacature voor 1e/2e hobo, met nadruk op 1e hobo.
Deze hobo positie is zeer interessant omdat het orkest niet alleen het koor in grote koorwerken (zoals b.v. Het Requiem van Gounod) begeleid, maar daarnaast ook grote orkestwerken uitvoert. Verder vormen de blazers een vast dubbel blaaskwintet met regelmatig eigen repetities en optredens/uitvoeringen. Het orkest verzorgt 3 concerten per jaar, t.w. een gezamenlijk voorjaars- en najaarsconcert van koor en orkest en een Kinderconcert door het orkest.
Onze vaste repetitieavond is de dinsdagavond. Op onze site www.toonkunstbussum.nl is een goed overzicht te vinden van onze programma’s en is ook informatie te vinden over het orkest zelf.
De kandidaten doen een auditie, waarin gevraagd wordt een solostuk te spelen en een selectie van fragmenten uit het orkest programma. Bij interesse is het mogelijk om op dinsdagavond te komen kijken en luisteren

Website: http://www.toonkunstbussum.nl
Advertentie plaatsen »

(advertentie)

Bericht versturen

Gebruik onderstaand formulier om een bericht te sturen aan de adverteerder.