Bassist zoekt alternative/punk/garageband

Categorie: Bassist Zoekt Band Rosmalen (Noord-Brabant).Geplaatst door harmvanmil@gmail.com op 25-11-2020, 91 keer bekeken.
Tags: Bassist

Hoi!! Na meer dan 25 jaar zanger/gitarist heb ik mijn oude hobby weer opgepakt.... bassen. De behoefte om op de voorgrond te staan is verdwenen maar ik wil wel heel graag in een te gekke rockband spelen. Met mijn 46 levensjaren ben ik geen broekie meer maar dat houdt wel podiumervaring in :). Nu komt het lastige.....geen interesse in coverbands. Af en toe een originele draai aan een bestaand nummer sta ik wel voor open maar ik zoek vooral creativiteit, plezier en regelmatig optredens, pintje erbij. Het liefst voorprogramma's, festivalletjes. Niet de kroegen waar het makkelijk scoren is met meezingers.

Helden? Dinosaur jr., The Replacements, Buffalo Tom.... maar ik ben ook niet vies van een ouderwetse pot punkrock met vol gas. Supersuckers, New Bomb Turks, Ramones, Buzzcocks... ook vet.

Bij voorkeur regio Den Bosch. Ik ben nog behoorlijk ambitieus als het gaat over weer de podia bestormen maar tegelijkertijd een fulltime baan dus tot 23.00 repeteren en nog een uur reizen daarna gaat h

Leeftijdscategorie: 40 tot 50 jaar

Bericht versturen

Gebruik onderstaand formulier om een bericht te sturen aan de adverteerder.