Zanger(es) gezocht voor indie / folk band (Den Haag)

Zanger(es) gezocht voor indie / folk band

In Zanger / Zangeres Gezocht in Den Haag (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker sietskew op 09-06-2024, 96 keer bekeken.


Hoi! Ik ben Sietske, 27 jaar, ik woon in Den Haag en ik zoek een zanger(es) om een indie / folk band op te starten en vooral samen te jammen! Maakt niet uit of je al lang bezig bent of net begonnen bent met een instrument, leeftijd rond 20-35 heeft mijn voorkeur.

Ik speel zelf akoestische en elektrische gitaar en heb een brede muzieksmaak. Ik houd van wat meer indie muziek (Alt-J, The Lumineers), rock (Black Keys, Queen), en wat rustigere akoestisch / jazzy nummers (Fleetwood Mac, Nina Simeone, Jackson Brown) en veel daartussenin, inclusief toffe Nederlandstalige bands (WIES, Astronaut, Doe Maar).

Het lijkt me tof om met een bandje eigen muziek te schrijven. Op dit moment denk ik aan een indie bandje, met ook wat rustigere folk nummers maar ik sta ook zeker open voor andere stijlen. Ik heb eerder in bands gespeeld en vind het leuk om te experimenteren met verschillende instrumenten (mandoline, synthesizer) / stijlen. Naast gitaar speel ik ook piano en zing ik (wel vooral tweede stem). Ik heb een YouTube-kanaal waar ik af en toe wat covers post. Hieronder twee voorbeelden:

Improvisatie op elektrische gitaar https://www.youtube.com/watch?v=NTuWTVbn2nY&ab_channel=MagpieMelodies

Ierse classic https://www.youtube.com/watch?v=fkLuu_cZZW4&ab_channel=MagpieMelodies

Lijkt dit je ook wat, laat het me dan weten!

Groet,
Sietske

Leeftijdscategorie: 20 tot 30 jaar