Succesvolle Bowie tribute zoekt backingvocaliste (V) (Utrecht)

Succesvolle Bowie tribute zoekt backingvocaliste (V)

In Zanger / Zangeres Gezocht in Utrecht (Utrecht). Geplaatst door gebruiker STATIONTOSTATION op 10-10-2023, 49 keer bekeken.

Woonplaats onbelangrijk, wij komen van over het hele land

Voor een succesvolle, in NL, DE en BE tourende Bowie tribute zijn we op zoek naar een nieuwe backingvocaliste (met frontvrouw skills, want je krijgt ook genoeg shine momenten met Under Pressure en andere duetten) voor ons nieuwe showjaar. Alle informatie vind je via de link naar Google Drive, waar je de vacature kan downloaden (PDF).

Je hoeft geen Bowie fan te zijn, het werk van Bowie is heel veelzijdig en je zult op vele fronten worden uitgedaagd. Het gaat om betaalde shows, een gespreid bedje staat klaar en je kunt zo instappen. We verwachten wel dat je je beseft dat dit wat van je vraagt: kijk vooral ook op onze website om te zien hoeveel shows we draaien en of dit passend is. Check ook ons Youtube kanaal om te zien wat we doen.

We kijken er heel erg naar uit om nieuw talent te ontmoeten en ons team te versterken. Helaas vertrekt een van onze achtergrondzangeressen ivm reiswensen voor het showjaar 2024. Je commit je voor minimaal 1 showjaar (dat betekent: vanaf januari 2024 oefenen en zsm instappen in de huidige show om ervaring op te doen en vanaf september 2024 t/m september 2025 draai je minimaal 1 showjaar mee. Je mag altijd langer blijven als het bevalt).

Neem de info uit het document goed door en als je denkt dat je deze uitdaging aan kan, dan kun je ons mailen op info@stationtostationband.nl met jouw sollicitatie!

Meer Zangers en Zangeressen Gezocht in Utrecht:

Muzikantenbank Facebook groep

Wordt lid van onze facebook groep en maak kennis met andere leden!