BlackPulse zoekt Zanger/Zangeres (NEDERLAND)

BlackPulse zoekt Zanger/Zangeres

In Zanger / Zangeres Gezocht in NEDERLAND (Utrecht). Geplaatst door gebruiker dbosman op 14-10-2023, 148 keer bekeken.

Gezocht: zanger/zangeres

Wij (BlackPulse) zijn op zoek naar een gedreven zanger/zangeres voor ons project BlackPulse_1.0.
De bedoeling is dat wij ons eerste album, met 6 eigen nummers, op Spotify live willen brengen. Het enige wat nog ontbreekt is de zang.

Onze muziek zou je kunnen omschrijven als progressive/alternative/transcending rock/metal. Als je geïnteresseerd bent dan kunnen we je 2 nummers opsturen om te beluisteren of onze muziek bij je past.

Voor de nummers is er nog geen tekst en zanglijn, en je hebt als zanger/zangeres de volledige vrijheid om dit in te vullen. We zoeken iemand die in staat is om de nummers eigen te maken. Ook al zijn de nummers compleet, het is altijd mogelijk om een aanpassing te maken als dit beter uitkomt voor de zanglijn.
Onze nummers schrijven we vanaf onze thuis studio's en komen regelmatig bij elkaar om de vorderingen te bespreken. Onze voorkeur gaat dan ook uit naar een zanger/zangeres die de mogelijkheid heeft om zelf (vanuit thuis of studio) de zang op te nemen. Eventueel kunnen we een studio microfoon, microfoon snoer en een interface voor een laptop/computer aan je uitlenen (kostenloos).

Uiteindelijk is het ook onze bedoeling om live op te gaan treden met jou als frontvrouw/man! Hoe eerder, hoe beter!
Maar eerst willen we de nummers op Spotify zetten.

Ben je geïnteresseerd dan kunnen we je 2 nummers opsturen. Als de nummers bij je passen dan kunnen we verdere afspraken maken.

We hebben een website (www.blackpulse-band.com) maar daar staat op dit moment maar 1 pagina op omdat we wachten totdat we jou gevonden hebben!

Leeftijd: ergens tussen de 25 en 45
Soort mens/ras/gender: maakt niet uit
Woonplaats: maakt niet uit

Meer Zangers en Zangeressen Gezocht in NEDERLAND:

Muzikantenbank Facebook groep

Wordt lid van onze facebook groep en maak kennis met andere leden!