Goede Zangeres gezocht! (Amsterdam)

Goede Zangeres gezocht!

In Zanger / Zangeres Gezocht in Amsterdam (Noord-Holland). Geplaatst door gebruiker Rik B op 26-10-2023, 128 keer bekeken.

Voor een coverband, die sinds kort bestaat.

Onze muzieklijn kent zijn basis in de 80ties, New Wave, Indie, (pop) rock. Alles moet groove hebben, en de set moet staan, strak zijn.

We spelen voor de fun, omdat het heerlijk is om muziek te maken en plezier met elkaar te hebben. Willen aantal keer per jaar podium op met een goede set-list, en met deze nummers en muziekstijl die je niet al te vaak hoort bij coverbands, om het publiek en onszelf te vermaken.

Bijgaand een link van een selecte (long) lijst waaruit wij putten en nog geruime tijd voortkunnen:

https://open.spotify.com/playlist/5VEdbSQfsTc4HjGMayVNdA?si=e149a6c2acdd49e7&pt=31fec6b85a4eaad44be9e195

Mocht je de link niet kunnen openen, mail bleekerrik@gmail.com: dit is een greep uit de bands die we al coveren en willen coveren, omdat we redelijk recentelijk zijn gestart:

The Cure, Buffalo Tom, Brood, Anouk, Simple Minds, RATM, Live, Nirvana, Pearl Jam, ZZ-Top, Killing Joke, Joy Division, Iggy Pop, Radiohead, Tears for Fears, Pretenders, U2, RHCP, Green Day, Blur, Billy Idol, Blondie, The Clash, Cranberries, Stone Temple Pilots, David Bowie maar bijv ook rustiger blues en dance als Chic, Daft Punk.

Samenstelling is zanger, gitarist, toetsenist/gitarist, bassist, drummer. Voor een goede combi met onze zanger lijkt een leeftijd ca 25-45 logisch, maar staat niet vast. We doen er allemaal wat naast dus repeteren we ca 1 x per 2/3 weken bij De Jam of Q factory in Amsterdam, maar zijn flexibel in zowel planning als oefenlocatie.

Wat me missen is een goede zangeres naast ons zanger. De zanger zit op bariton/bas niveau. Een zangeres op hoger/tenor niveau mixed het beste, om als duo, ook meerstemmig te kunnen knallen. Het vocale deel van de band is 't belangrijkste!

Als de muzieklijn en keuze je aanstaat, deze kunt en wilt zingen, en fun met ons wilt hebben, mail dan!

Groet!
Rik

Meer Zangers en Zangeressen Gezocht in Amsterdam:

Muzikantenbank Facebook groep

Wordt lid van onze facebook groep en maak kennis met andere leden!