Coverband Nughter zoekt zangeres! (Amsterdam)

Coverband Nughter zoekt zangeres!

In Zanger / Zangeres Gezocht in Amsterdam (Noord-Holland). Geplaatst door gebruiker Twan on fire op 07-10-2023, 139 keer bekeken.

Hey zangeressen!

Tot onze grote spijt stopt na 7 jaar onze zangeres ermee, ze heeft andere ambities ontwikkeld. Lijkt het jou leuk om een zaal de dansvloer op te zingen en te zorgen dat het publiek de avond van hun leven krijgt? Kom dan eens langs op een van onze repetities en zing lekker mee. Van te voren kun je een paar nummers instuderen en gaan we samen kijken of er een klik is.

We spelen met name rock, pop en funk van alle jaren op bruiloften en andere feesten en we streven naar zo'n 10 keer per jaar optreden. We hebben een drummer, 2 gitaristen, een basgitarist en een zanger. De lead wissel je dus af met onze andere zanger. Veel doen we twee- of driestemmig.

We hebben een eigen repetitieruimte in Ouderkerk aan de Amstel (vlakbij Amsterdam) waar we wekelijks repeteren. De afgelopen jaren hebben we flink geïnvesteerd in apparatuur en dat resulteert in licht en geluid dat we zelf meenemen naar optredens en een in-ear monitor systeem dat super prettig speelt.

Een paar promo's, foto's en andere media vind je op www.nughter.nl en stuur ons vooral een berichtje als je vragen hebt!

Groetjes,
Twan van Nughter.

Meer Zangers en Zangeressen Gezocht in Amsterdam:

Muzikantenbank Facebook groep

Wordt lid van onze facebook groep en maak kennis met andere leden!