COVERBAND ZOEKT ZANGER (Zaltbommel)

COVERBAND ZOEKT ZANGER

In Zanger / Zangeres Gezocht in Zaltbommel (Brabant). Geplaatst door gebruiker Burgers flash op 14-05-2024, 40 keer bekeken.

Coverband “Flashback” zoekt zanger!!!!
Wij zijn op zoek naar een ervaren zanger, die samen met onze dynamische zangeres de frontpositie op de podia gaat innemen.
“Flashback” is een coverband bestaande uit: Zangeres; drums; bas-, slag- en sologitaar;en keyboard … allemaal 50+, die lange tijd in diverse bands hun sporen hebben verdiend.
Samen muziek maken; plezier hebben met elkaar en een paar keer per jaar op het podium staan zijn de doelstellingen van de band.
We repeteren op maandagavond op het industrieterrein van Zaltbommel in een grote ruimte (met bar!) waar ook een zanginstallatie aanwezig is.
De band speelt een repertoire van pop-, rock- en country classics. We hebben reeds een volledig repertoire ingestudeerd maar er is nog voldoende ruimte voor eigen inbreng.
De zanger die we zoeken heeft een redelijk bereik; is representatief en vindt het leuk om samen met onze zangeres het publiek actief te entertainen.
Herken je jezelf in dit geschetste profiel en vind je het leuk om een keer een auditie te komen doen, neem dan contact op via een pb. We horen graag van je…… 0643115307

Leeftijdscategorie: 50 jaar en ouder

Meer Zangers en Zangeressen Gezocht in Zaltbommel: