Spice Girls Tribute Band (Den Bosch)

Spice Girls Tribute Band

In Zanger / Zangeres Gezocht in Den Bosch (Brabant). Geplaatst door gebruiker SpiceGirlsTribute op 13-01-2024, 187 keer bekeken.

Auditie oproep! Spice Girls Tribute Band
Wij “Spice Power” een Nederlandse Tribute band aan de Spice Girls, bestaande uit Bonita, Aisha en Margot zijn op zoek naar Spice Girls!
En niet zomaar 1, nee 2! We zoeken Victoria en Geri.
Emma, Mel B en Mel C zijn al aanwezig en hebben er mega veel zin in om dit tot een succes te maken.
8 maanden geleden hebben wij met elkaar een Spice Girls Tribute band opgericht. We zijn een tijd met z’n vijven geweest, maar inmiddels helaas met z’n drieën overgebleven. Aangezien onze passie enorm groot is en wij dit echt tot een succes willen maken waarmee we zo snel mogelijk de bühne op kunnen, plaatsen wij deze oproep. We hebben als doel met deze tribute band om op te gaan treden op 90s festivals, grotere bedrijfsfeesten e.d. Het doel is minimaal één keer per maand en het liefst meer!
We zoeken meiden die ontzettend gemotiveerd zijn en een professionele instelling hebben. We willen allesbehalve een carnavals/verkleed-act. Wat we wel willen is dit uiterst professioneel neerzetten met een zo goed mogelijke imitatie van de rollen. Dit betekent zeker qua look maar ook zeker qua stem. Je gaat je Spice personage helemaal induiken, zodat het publiek echt de illusie heeft dat de Spice Girls daar staan.
Denk aan je eigen stemmetjes uitzoeken, samenzang, meerstemmigheid, choreografieën én dus het eigen maken van jouw Spice.
We zoeken gemotiveerde meiden, met doorzettingsvermogen en talent. We verwachten dat er zangervaring en danservaring aanwezig is. En de leeftijd tussen 20 en 40 jaar.
We repeteren twee keer per maand op dinsdagavond in Den Bosch.
Wij zullen een auditie opzetten om zo de beste match bij ons en bij de karakters te vinden. Na alle aanmeldingen maken wij een selectie en zullen wij laten weten hoe en wanneer de auditie zal plaatsvinden. Aanmelden voor de auditie kan t/m 2 februari 2024.
Lijkt dit je net zo enorm leuk als dat wij dit vinden geef je dan nu op! Stuur een mail met wat persoonlijke info, je ervaring, een video

Leeftijdscategorie: 30 tot 40 jaar