P!nk Tribute zoekt zangeres (Nijmegen)

P!nk Tribute zoekt zangeres

In Zanger / Zangeres Gezocht in Nijmegen (Gelderland). Geplaatst door gebruiker patrickvalckx op 28-03-2024, 57 keer bekeken.

Wij - een zangeres, gitarist, bassist en drummer - zijn op zoek naar een extra zangeres om onze (semi)professionele P!nk tribute band te versterken. We zijn op zoek naar een zangere die onze huidige zangeres kan onderstuenen en die de koortjes en de tweede stem in de nummers kan zingen. Daarnaast verwachten we dat je de tweede leadstem kunt zingen bij duetten, zoals "Just Give Me a Reason" en "Cover Me in Sunshine".

Onze repetities vinden wekelijks plaats op woensdagavond, met als doel om na een korte periode over te gaan op tweewekelijkse repetities. We verwachten dat je goed voorbereid bent op de repetities verschijnt. Onze thuisbasis is in de regio Nijmegen.

Ons doel is om plezier te hebben tijdens optredens, in plaats van eindeloos te repeteren zonder doel. Daarom benaderen we alles op een professionele manier. Ons streven is ongeveer 20 optredens per jaar. We maken gebruik van click- en backingtracks en spelen met in-ear monitors. Mocht je hier nog geen ervaring mee hebben, is dat voor ons geen probleem. Ook als je geen ervaring hebt in een band, is dit geen probleem voor ons.