SOUL / DANCE coverband zoekt vocalen (m/v) (Apeldoorn / Arnhem / Nijmegen)

SOUL / DANCE coverband zoekt vocalen (m/v)

In Zanger / Zangeres Gezocht in Apeldoorn / Arnhem / Nijmegen (Gelderland). Geplaatst door gebruiker Crew22 op 18-05-2024, 140 keer bekeken.

CREW 22, een gloednieuwe COVERBAND uit de omgeving Apeldoorn / Arnhem / Nijmegen, is op korte termijn op zoek naar meerdere enthousiaste VOCALEN (m/v).

Onze band bestaat momenteel uit een viertal zeer ervaren muzikanten (bas, gitaar, toetsen en drums) die stuk voor stuk hun sporen in de muziek verdiend hebben.
Genre: SOUL / FUNK / DISCO / POP en DANCE (van de jaren 70 tot nu), waarbij wij het origineel altijd zo goed mogelijk proberen te benaderen.
Ons streven is om uiteindelijk een semi-pro coverband van bovengemiddeld niveau neer te zetten, met het doel om regelmatig mooie, grote optredens door het hele land te verzorgen.

Om de band te completeren zoeken wij op korte termijn meerdere VOCALEN (m/v).
Band-ervaring is daarbij niet zo van belang, een goeie strot, ,positieve energie, inzet en enthousiasme des te meer.
Repeteren gebeurt in principe wekelijks (afhankelijk van optredens) en vindt o.a. plaats in een eigen oefenruimte in de buurt van Apeldoorn (Vaassen).

Wij zoeken mensen die aan het volgende profiel voldoen:
- je bent ”committed” en dus kom je altijd goed voorbereid naar de repetities en optredens;
- de zangpartijen zullen over meerdere vocalen worden verdeeld, dus behalve “lead” ben je ook in staat (én bereid) om 2e of zelfs 3e stem te zingen;
- jij vormt, samen met de andere vocalen, het “gezicht” van de band en dus heb je, behalve een goede stem, ook een flinke portie lef straal je positieve energie uit;
- je doet het niet voor het geld maar je hebt wéll de instelling van een “pro”, m.a.w. je gaat altijd voor het beste resultaat en hebt oog voor detail;
- maar misschien wel het allerbelangrijkste is dat je een teamplayer bent en dat plezier, gezelligheid en respect naar elkaar toe altijd voorop staan.

Herken jij jezelf in deze omschrijving?
Dan komen wij heel graag met jou in contact.
Een korte omschrijving van jezelf (bij voorkeur met wat audio en/of video materiaal) wordt daarbij zeker gewaardeerd.
Wat ons betreft graag tot binnenkort.