Onze band ClayChild is op zoek naar een violist(e)! (Delft)

Onze band ClayChild is op zoek naar een violist(e)!

In Violist Gezocht in Delft (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker KimmBoumBletterman op 15-05-2024, 41 keer bekeken.

Sinds enkele weken staat ons eerste album, Melodies of Reveries, op Spotify, Youtube, Apple Music, en diverse andere streaming platforms. Inmiddels hebben wij een repertoire van 16 nummers. Het accent bij komende nummers zal meer liggen op een wat meer uptempo, keltische feel (richting folk).

Helaas moet onze huidige violiste de band binnenkort gaan verlaten.
Wij zijn op zoek naar een violist(e):

* Die het in de eerste plaats echt leuk vindt om samen deze muziek te maken.
Plezier staat op nummer 1!

* Iemand die volledig met hart en ziel kan zeggen: JA, ik kies voor deze band.

* Wij timmeren al een paar jaar aan de weg, maar door diverse wissels in de band, staan wij nog aan het begin van het opbouwen van een fanbase. Wij zoeken iemand die het leuk vindt om mee te bewegen, te denken en te bouwen in dit proces.

* Het meest ideaal zou zijn als je op gehoor tunes kunt naspelen. Maar ik ga nu ook van de nummers de vioolnoten op papier zetten (niet mijn sterkste kant, maar sowieso wel handig om te doen).

* Je hoeft geen virtuoos te zijn (dat zijn wij allemaal niet :-) ). Het gaat erom dat je de muziek met plezier en passie kan brengen, speelt in dienst van de nummers (dus ook aanvoelt wanneer een stilte of ingetogen stuk gevraagd wordt), maar vooral ook met verve je podium pakt wanneer je solo komt!

We oefenen elke maandagavond in Delft (van Groenewegenstraat) vanaf 20.00 u.
Onze bassist Erik komt uit Woerden. Dus als je daar uit de buurt komt of in de buurt van de lijn Woerden – Delft, kun je ook meerijden.

We kijken ernaar uit met je samen te spelen!

Kimm (zang, gitaar)
Leo (elektrische gitaar)
Erik (bas, achtergrondvocalen)