Progrockband in oprichting zoekt toetsenist(e) (Omg. Enschede/Almelo/Hardenberg)

Progrockband in oprichting zoekt toetsenist(e)

In Toetsenist Gezocht in Omg. Enschede/Almelo/Hardenberg (Overijssel). Geplaatst door gebruiker Malesc op 26-10-2023, 54 keer bekeken.

Ben je een toetsenist(e) uit de grensstreek, en heb je zin/tijd om deel uit te maken van een progrockband in oprichting? Lees dan nu verder!

Wij zijn Fred (bassist uit Enschede), Marijn (gitarist/componist uit Bad Bentheim) en Niels (drummer uit Bad Bentheim). Wij zijn in eerste instantie op zoek naar een toetsenist(e); een violist of blazer is eveneens welkom. Veder zoeken we momenteel naar een zanger(es). Leeftijd maakt ons niet uit, persoonlijkheid wel. Voorbereiding en betrouwbaarheid zijn voor ons bijna net zo belangrijk als plezier. We geven er de voorkeur aan om de muziek buiten de oefenruimte te schrijven met 1 of 2 personen, en ongeveer 1 keer per 2 weken met de volledige band te oefenen.

We maken originele muziek (demo’s beschikbaar), met een paar covers ter aanvulling. Directe invloeden: Rush, Opeth, King Crimson, Porcupine Tree, Pink Floyd. Net als de muziek van deze voorbeelden is ons eigen materiaal melodieus, bij vlagen stevig, en uitdagend qua ritmes en songstructuren, die soms aan jazzrock/fusion doen denken. Ons doel is om dit eigen materiaal op te nemen in de vorm van een album of EP, en zowel het eigen materiaal als de covers live neer te zetten.

Interesse? Neem dan contact op via PM of marijn.schaaf@gmail.com.


Groeten,
Fred, Marijn en Niels

Muzikantenbank Facebook groep

Wordt lid van onze facebook groep en maak kennis met andere leden!