Guns N' Roses-tribute zoekt ervaren toetsenist. Regio Overijssel (Geesteren Overijssel)

Guns N' Roses-tribute zoekt ervaren toetsenist. Regio Overijssel

In Toetsenist Gezocht in Geesteren Overijssel (Overijssel). Geplaatst door gebruiker lzandman op 20-03-2023, 122 keer bekeken.

Wij zijn Guns of the East, een Guns N' Roses-tribute band met leden uit Overijssel en Groningen. We spelen bijna het complete werk van Guns N' Roses en proberen zo authentiek mogelijk over te komen. We gaan dus ook verkleed het podium op. De band bestaat momenteel uit vijf personen: zang, 2x gitaar, bas en drums, dus Axl, Slash, Izzy, Duff en Steven.

Onze vorige toetsenist heeft helaas de band verlaten en daarom zijn we dringend op zoek naar een ervaren toetsenist, die zich snel Guns N' Roses-songs eigen kan maken. De nadruk zal liggen op piano, maar ook keyboard/synth en geluidseffecten zijn nodig. Denk bijv. aan de songs November Rain, Estranged en Live and Let Die.

We oefenen in principe wekelijks in een eigen oefenruimte in Geesteren, Overijssel. Dus het is handig als je in die regio woont. Maar in overleg is om de week aanwezig zijn ook een optie. Er wordt van je verwacht dat je zelf thuis je partijen voorbereidt om tijdens de repetitie de puntjes op de i te kunnen zetten. Het is een pre als je zelf Guns N' Roses-fan bent. Onze leeftijden varieren 30 tot 46 jaar.

We treden veel op in kroegen, kleinere podiums, prive-feesten en fanclub-bijeenkomsten. Maar we willen uitbreiden naar de grotere (tribute)festivals.

Leeftijdscategorie: 30 tot 40 jaar

Guns of the East Promo Reel