Enthousiaste muzikanten gezocht voor Wereldmuziek (Breda)

Enthousiaste muzikanten gezocht voor Wereldmuziek

In Toetsenist Gezocht in Breda (Brabant). Geplaatst door gebruiker Kevin23 op 09-01-2024, 65 keer bekeken.

Word je net als wij helemaal enthousiast van folk en wereldmuziek, woon je in de omgeving van Breda en ben je tussen de - laten we zeggen - 20 en 50 jaar? Dan zijn we op zoek naar jou.

Voor het voortzetten van onze band zijn we met name op zoek naar een blazer (saxofoon en/of klarinet) en een pianist, of speel je misschien akoestische gitaar, ukelele of contrabas?

In het laatste geval fijn wanneer je goed met akkoorden overweg kan, maar naast begeleiding is er zeker ook ruimte voor improvisatie, een solo en hier en daar een stuk melodie meepakken. Op piano is het dus handig wanneer je ook van blad kunt spelen.

Andere instrumenten zijn ook welkom, of wanneer je meerdere instrumenten speelt vinden we dat heel leuk.

We spelen nu zo’n 15 jaar en onze interesse ligt onder andere bij Ierse folk (instrumentale jigs, reels), klezmer, diverse dansen uit de Balkan, cajun en Zuid-Amerikaanse muziek.

We zijn zeker geen professionals maar willen wel graag iets moois neerzetten. Repetities willen we vooralsnog plannen op maandagavond, maar andere avonden zijn wellicht mogelijk voor ons. De frequentie van de repetities staat nog niet vast en is in overleg te bepalen. Optreden een aantal keer per jaar.

Spreekt dit je aan of wil je meer weten? Neem dan contact met ons op en wie weet zien we elkaar binnenkort!

Leeftijdscategorie: 20 tot 30 jaar