Pianist voor pop-gospelkoor gezocht (Veghel)

Pianist voor pop-gospelkoor gezocht

In Pianist Gezocht in Veghel (Brabant). Geplaatst door gebruiker love4music op 20-04-2023, 217 keer bekeken.

Love4music zoekt kundige pianist
Ben jij iemand die mee wil swingen met ons? Heb je een vingervlugge reactie? Vind je het leuk om samen op vrijdagavond ons te begeleiden met pianospel? Wordt je enthousiast om op te treden? Dan is Love4music op zoek naar jou!

Pop-gospelkoor Love4music zingt 4 – 5 of 6 stemmige liedjes waarbij solopartijen niet ontbreken. Het repertoire bevat oude en actuele pop & gospelnummers. Door deze variatie zijn optredens altijd afwisselend. Dit veelzijdige koor laat graag van zich horen tijdens verschillende optredens. Denk hierbij aan Fabriek Magnifiek, korenfestivals en gelegenheden zoals missen en bruiloften. De repetities vinden plaats op vrijdagavond van 20:00-22:00 en geregeld optredens in het weekend.

Er waait momenteel een frisse wind door het koor met onze dirigente Janine Heuts. Hierdoor zijn we bezig ons repertoire opnieuw op de kaart te zetten. Tijdens de repetities zijn we ons aan het focussen op de beleving van de nummers en onze uitstraling. Dit kunnen we niet zonder de fantastische begeleiding van een pianist.

Wat verwachten wij?
Wij zoeken een kundige pianist die snel de muziek leest en kan spelen (van blad). Hij/zij moet flexibel zijn, ons als koor ondersteunen en kunnen opvangen daar waar nodig. Een goede samenwerking met de dirigent is daarvoor een pré.

Wat bieden wij?
Vergoeding in samenspraak. Een gezellig begin van je weekend met repetities op de vrijdagavond en optredens in het weekend. Een enthousiaste groep mensen en een kwalitatief goed koor.

Ben je geïnteresseerd in deze functie? Neem contact op met info@love4musicveghel.nl