Brassband Flevo Brass uit Emmeloord zoekt slagwerker (Emmeloord)

Brassband Flevo Brass uit Emmeloord zoekt slagwerker

In Percussionist Gezocht in Emmeloord (Flevoland). Geplaatst door gebruiker Flevo Brass op 01-03-2023, 109 keer bekeken.

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, gemotiveerde slagwerker die onze band (vast) wil ondersteunen. We hebben een drumstel en overige slagwerk beschikbaar.
De band heeft op het moment een bezetting van 20 leden, van jong tot oud. Iedereen speelt met plezier mee, en onze dirigent Geert Jan Kroon brengt een gezonde dosis enthousiasme in de band. De muziekkeuze is gevarieerd, van traditionele brassbandmuziek tot film- en popmuziek. Het niveau wat we als club beogen is dat van een 4e divisieband, alhoewel er ook regelmatig moeilijkere stukken ter uitdaging op de standaard staan.
Onze vereniging bestaat naast de brassband uit het opleidingsorkest Eigen Wijs en een Slag & Vlag afdeling voor mensen met een (licht) verstandelijke beperking. We houden regelmatig optredens en uitvoeringen, en 1 á 2 keer per jaar proberen we alle afdelingen bij elkaar te krijgen voor een gezamenlijk optreden of een sociaal evenement.
Naast het musiceren is er ook tijd voor gezelligheid. De kerstborrel en zomerbarbecue zijn inmiddels traditie geworden, en eens per jaar gaan we op studieweekend.
Nieuwsgierig geworden? Kom dan vrijblijvend eens langs op een repetitie. Wij repeteren op vrijdagavond van 19:30 tot 21:30 in Emmeloord. Normaalgesproken repeteren we in het cultuurbedrijf (Harmen Visserplein 2, 8302 BW Emmeloord). Al kan het geen kwaad voor de zekerheid even contact op te nemen voor het adres.
Meer weten over de vereniging? Kijk dan ook eens op onze website www.flevobrass.nl of op onze Facebook-pagina www.facebook.nl/flevobrassemmeloord.
Vragen? Neem dan contact op met onze secretaris via secretariaat@flevobrass.nl. Of stuur een berichtje via Facebook!