Oefenruimte te huur (Schiphol-Rijk)

Oefenruimte te huur

In Overige Muzikanten Zoekt Band in Schiphol-Rijk (Noord-Holland). Geplaatst door gebruiker Hermanovitz op 26-08-2023, 50 keer bekeken.

Wij zijn op zoek naar een band om onze ruime, volledig ingerichte oefenruimte mee te delen. De ruimte is gelegen vlakbij Schiphol (op ongeveer 20 minuten rijden vanuit Amsterdam).

De ruimte is door ons volledig ingericht, geisoleerd en heeft alle gemakken van een keukentje, koelkast, toilet, 2 banken, sfeerverlichting + 'werk' verlichting en verwarming. Er is een eigen ingang met genoeg parkeergelegenheid.

In overleg kunnen jullie de ruimte 3 of 4 dagen / dagdelen in de week gebruiken. Alleen niet op vrijdagavond.

Jullie huren de ruimte inclusief gebruik van onze versterkers en drumstel. De apparatuur die aanwezig is in de ruimte:
- een PA (mixer + twee powered speakers)
- twee gitaarversterkers (buizen)
- een basversterker (2x12 + 1x15)
- een drumstel

Alle versterkers hebben ruim voldoende power om op volume te kunnen oefenen. Bij voorkeur gebruikt jullie drummer zijn eigen bekkens. En uit overweging van hygiëne graag eigen microfoons gebruiken.

Jullie bijdrage aan de huur is € 200,- per maand.
Om samen verantwoordelijkheid te dragen voor de apparatuur, willen we de kosten van de verbruiksmaterialen (bv drumvellen) schappelijk met elkaar delen. Dit in goed overleg.

De ruimte is echt heel fijn om muziek in te maken. Neem gerust contact voor vragen, en natuurlijk om eens langs te komen.

Muzikantenbank Facebook groep

Wordt lid van onze facebook groep en maak kennis met andere leden!