Gitarist gezocht in Delft (Delft)

Gitarist gezocht in Delft

In Gitarist Gezocht in Delft (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker Stephan op 21-06-2024, 108 keer bekeken.

Wie zijn wij?
Wij zijn op zoek naar een tweede gitarist in Delft. We spelen grunge rock, maar schuwen ook zachtere muziek niet. We plaatsen onszelf niet in een bepaald hokje of categorie; lekker muziek maken is wat we vooral doen. Momenteel hebben we zo'n 11 nummers die we strak proberen te krijgen, inclusief tekst (oké, er is nog wat sleutelwerk nodig). We moeten alles nog opnemen, dus jouw inbreng is zeker meer dan welkom.

Onze bezetting:
Drummer
Bassist
Zanger
Gitarist
En hopelijk binnenkort jij als onze tweede gitarist!
Waarom een tweede gitarist?
We merken dat een tweede gitarist onze muziek meer diepte en gelaagdheid kan geven. Onze zanger kan gitaar spelen, maar wil zich op het podium vooral op de zang richten. Daarom zoeken we een extra gitarist.

Wat zoeken wij?
Wij zoeken een tweede gitarist of gitariste die enige ervaring heeft en de basis van zijn of haar instrument goed kent. Kun je soleren? Dat is een pluspunt! Maar als je een strakke ritmegitaar kunt spelen, is dat ook helemaal goed. Minimaal drie jaar ervaring en kennis van de akkoorden op de hals van je gitaar zijn wel vereist. Een goed gehoor en ervaring met jammen zijn zeker welkom!
Daarnaast ben je niet vies van een live stream op bijvoorbeeld een twitch of ander media content.

Wat is ons doel?
We willen eerst onze nummers afmaken en opnemen. Daarna willen we een keer optreden hier en daar. We zoeken iemand die gedreven is, maar wij leven niet van de muziek. We zien dit als een hobby die we serieus beoefenen. We hebben geen ambitie om wereldberoemd te worden, maar willen vooral veel plezier maken! ????

Geïnteresseerd? Laat van je horen en wie weet speel jij binnenkort met ons mee!
je kunt reageren op deze advertentie via de mail geef ik je dan mijn nummer om verder te appen dit loopt altijd soepeler maar ik heb ervoor gekozen niet gelijk me nummer hier neer te zetten ;)

Muzikale groet, Stephan.