Pop / rock coverband met twist zoekt gitarist (Eindhoven)

Pop / rock coverband met twist zoekt gitarist

In Gitarist Gezocht in Eindhoven (Brabant). Geplaatst door gebruiker J.vandePol op 25-10-2023, 135 keer bekeken.

Hey, jij daar!

Wij zijn Altered Playground. Een pop-rock coverband met een twist. Met andere woorden; wij spelen catchy meezingers, maar altijd in een eigen jasje. Denk aan Britney Spears on steroids, Abba met ballen, Billy Eilisch on the rocks, Careless Whisper in drop D.. Verzin het maar en wij staan er voor open.

Als band bestaan we al een aantal jaren. We hebben een leuke setlist opgebouwd en hebben diverse leuke optredens achter de rug. Helaas is wegens omstandigheden onze band bezig met een doorstart. Inmiddels zijn we weer voorzien van een lead zangeres, bassiste, drummer, en gitarist. Allemaal tussen de 30-45 jaar oud en gedreven om weer iets leuks op te bouwen.

Om onze band compleet te maken zijn wij op zoek naar een extra gitarist. Dit kan zowel de ritmesectie zijn evenals solo partijen. Dit in gezonde verdeling met de huidige gitarist. Uiteraard zijn wij ook op zoek naar nieuwe invloeden qua muziekkeuze, dus enige creativiteit hierin is altijd welkom!

We repeteren op dit moment elke dinsdag avond bij Popei te Eindhoven. Onze ambities zijn om ongeveer één keer per maand op te treden.

Lijkt dit verhaal je iets en lijkt het je leuk om onderdeel te zijn van ons collectief en samen toe te werken naar een vette en vooral verassende setlist; stuur me dan even een berichtje!

Ben jij overigens de man of vrouw die constant overal doorheen loopt te jengelen en vooral zelf de blits wil maken dan zijn wij helaas niet op zoek naar jou. ????

Wie weet tot snel!

Leeftijdscategorie: 30 tot 40 jaar

Meer Gitaristen Gezocht in Eindhoven:

Muzikantenbank Facebook groep

Wordt lid van onze facebook groep en maak kennis met andere leden!