Gitarist/Zanger voor Singer-Songwriter duo gezocht (Den Bosch)

Gitarist/Zanger voor Singer-Songwriter duo gezocht

In Gitarist Gezocht in Den Bosch (Brabant). Geplaatst door gebruiker sven.roovers.69@gmail.com op 30-07-2023, 148 keer bekeken.

Hi, mijn naam is Sven Roovers. Ik ben een 53-jarige Brabander, woonachtig in Schijndel, met een passie voor het betere Singer-Songwriter genre. Ik speel sinds mijn zevende toetsen en ben zes jaar geleden ook begonnen met zingen. Vijf jaar geleden heb ik een Americana coverband opgericht waar ik nog steeds met veel plezier in speel. Maar ik heb altijd al de behoefte gehad om in een kleinere setting, en dan het liefste in een duo, me te willen gaan toeleggen op het spelen van singer-songwriter nummers die raken. Singer-Songwriters waar ik veel mee heb zijn o.a.: James Taylor, Jackson Browne, Jim Croce, Van Morrison en Billy Joel, en meer recentelijk Drew Holcomb, Stef Bos, Danny Vera en Gavin DeGraw. Ik schrijf af en toe ook zelf songs en wat ik voor me zie is een start met het spelen van covers die dicht bij het hart liggen en die langzaamaan gaan aanvullen met eigen nummers, waarbij het me heel inspirerend lijkt om ook samen nieuwe songs te gaan schrijven. Ik zoek een gevorderde Brabantse, niet te ver van Schijndel wonende gitarist/zanger...die graag zowel akoestisch als elektrisch speelt en die tussen de 45 en 60 jaar oud is, graag in een duo zou willen gaan spelen, in eerste instantie covers, maar die ook graag samen (met name Engelstalige) songs zou willen gaan schrijven. En die, net als ik, de combinatie van muzikale en creatieve uitdaging, plezier en vriendschap zoekt.
Ik heb een Spotify playlist gemaakt van de 100 singer-songwriter nummers die ik het allermooiste vind en die kun je vinden via onderstaande link:
https://open.spotify.com/playlist/2JHQVYWt5BOKVKmcARe0mZ?si=25DrAzrITGKUl_2c6GTgqw

Als mijn ideeën over een duo, en genoeg nummers uit mijn playlist, je aanspreken wil ik je graag uitnodigen om te reageren op deze advertentie en wie weet staan we over niet te lange tijd wel ergens samen on-stage! ????

Hartelijke groeten en hopelijk tot snel horens!
Sven

Leeftijdscategorie: 50 jaar en ouder

Meer Gitaristen Gezocht in Den Bosch:

Muzikantenbank Facebook groep

Wordt lid van onze facebook groep en maak kennis met andere leden!