Muzikanten gezocht voor country-folkrock band (Nijmegen/Arnhem)

Muzikanten gezocht voor country-folkrock band

In Gitarist Gezocht in Nijmegen/Arnhem (Gelderland). Geplaatst door gebruiker Marijn op 17-11-2023, 102 keer bekeken.

Wij (Joost, drummer & Marijn, zangeres, gitaar & piano, René, basgitaar) zoeken muzikanten/ een muzikant die tweede gitaar, mandoline/banjo en/of viool speelt & iemand voor de toetsen, maar een andere creatieve toevoeging mag ook. Het liefst zoeken we mensen die niet bang zijn om ook af en toe tweede of derde stem te zingen, voor onze band in de regio Arnhem/ Nijmegen.

Wie zijn we?
Joost (43) heeft als drummer al vele jaren ervaring in verschillende bandjes. Zo speelt hij sinds zijn 13de in coverbands met genres van folk tot feest, groove en soul. De laatste jaren speelt hij ook als drummer in de Nederpop band Okesweer, waar hij een album mee heeft opgenomen en o.a. mee in Luxor Live heeft gestaan.
René (54) werkt in de muzieksector en heeft in verschillende bands in het semi-professionele circuit de groove neergezet. De nadruk lag daarbij op het spelen van soul, funk en discocovers. De laatste jaren is zijn voorliefde voor Americana en dan met name folk/country gegroeid en is het tijd voor het maken van eigen muziek.
Marijn (38) heeft tot 10 jaar geleden in verschillende bandjes gespeeld, zowel covers als eigen werk en heeft recent de draad weer opgepakt. In die bands zong ze, maar sinds een jaar heeft ze zich gestort op het leren spelen van de gitaar en dat combineert ze nu met zang.

Wie zoeken we?
Joost en Marijn maakten jaren geleden al muziek in verschillende formaties, onze wegen komen nu weer samen in dit nieuwe project. Recent heeft René zich bij ons aangesloten en dat is een zeer fijne aanvulling gebleken. We schrijven eigen nummers en maken daarnaast ook bestaande nummers eigen in het genre Indie-folkrock, country (denk Chris Stapleton, Marcus King, Sierra Ferrel).

Heb je zin om een keer vrijblijvend langs te komen om kennis te maken, neem dan contact op via 06-27890087 (Marijn).

Muzikantenbank Facebook groep

Wordt lid van onze facebook groep en maak kennis met andere leden!