Goed ingespeelde coverband zoekt solo-gitarist! (Nijmegen/Arnhem)

Goed ingespeelde coverband zoekt solo-gitarist!

In Gitarist Gezocht in Nijmegen/Arnhem (Gelderland). Geplaatst door gebruiker bartth op 19-05-2024, 198 keer bekeken.

Hold Your Horses is op zoek naar een nieuwe solo-gitarist! Wij zijn een goed ingespeelde coverband met een gevarieerd repertoire van country, pop, blues en rock (n roll). Denk aan Clapton, Eagles, CCR, Herman Brood, the Romantics en Stray Cats.
We treden regelmatig op, mn in kroeg settings maar ook bruiloften etc.

Onze huidige solo-gitarist gaat ons verlaten en dus zijn we op zoek naar een plaatsvervanger.

We zoeken iemand die er van houdt om het podium op te gaan, liefst met ruime ervaring. Optreden is meer dan alleen muziek maken :). Je begrijpt goed je rol in de band. Er is genoeg ruimte voor jou om de band extra te laten shinen maar anderzijds ook 'less is more'. Het zou mooi zijn als je ons huidige repertoire zelfstandig eigen kan maken zodat we snel het podium op kunnen en niet eindeloos hoeven te repeteren. Tot slot heeft de voorkeur een beetje wakker persoon voor de gezelligheid tussendoor.

We repeteren naar behoefte in Arnhem of Nijmegen en de frequentie is afhankelijk van optredens en hoe snel we de boel op de rit hebben met jou. Dus heb je zin om snel met ons het podium op te gaan en herken je jezelf in bovenstaande eigenschappen? Kom een keer meespelen!