Band zoekt gitarist (Apeldoorn)

Band zoekt gitarist

In Gitarist Gezocht in Apeldoorn (Gelderland). Geplaatst door gebruiker Eric Steinebach op 02-06-2024, 125 keer bekeken.

Ervaren bassist, drummer, toetsenist en zangeres zoeken een slag/sologitarist voor het oprichten van een nieuwe coverband. De muziekstijl is soulmuziek, goede pop, disco zoals bijvoorbeeld Somebody Else’s Guy van Jocelyn Brown, Chic, Sister Sledge, of Simply Red, maar ook ballads.
Doel is om samen, in een gezellige sfeer, mooie en goede muziek te maken. Optredens ca 6 keer per jaar. We hebben een setlist, maar omdat de band in ontwikkeling is, zijn nieuwe ideeën (in de genoemde stijl) uiteraard welkom. We zijn geen broodspelers, maar willen wel dat de muziek echt goed en lekker klinkt, en dat het geheel ‘klopt’, en we willen dat wijzelf en het publiek hiervan kunnen genieten. Daarvoor zoeken we echt goede muzikanten, met wie het klikt, want in een goede sfeer maak je de beste muziek. Hoe leuk is het om met ervaren en kundige muzikanten samen te spelen! Dus ben jij die goede slag/solo gitarist en wil je nu eens echt uit je dak gaan van lekkere muziek, bel me op 06-1819 3267 en kom langs om kennis te maken!