Alternative/indie band in oprichting (Lelystad)

Alternative/indie band in oprichting

In Gitarist Gezocht in Lelystad (Flevoland). Geplaatst door gebruiker vierzeven op 16-11-2023, 63 keer bekeken.

Al mijn hele leven ben ik met muziek bezig in allerlei hoedanigheden. Nu wil ik mijn eigen band oprichten om de muziek te kunnen spelen waar ik echt een passie voor heb. Ik zou zelf liefst gitaar of bas spelen en zingen, dus ik ben minstens op zoek naar een drummer en een bassist of gitarist. Liefst iemand die af en toe een tweede stem kan zingen. Creatievelingen en multi instrumentalisten extra welkom. Virtuoos spelen hoeft niet, dat doe ik zelf ook niet. De schoonheid zit 'm vaak in de foutjes.
Intentie is om zowel covers als eigen nummers te gaan spelen. In eerste instantie veel oefenen en wie weet als het ergens naar klinkt daarna ook live.
Muziek in het genre alternatief/indie. Het type muziek dat in de jaren negentig in slaapkamers werd opgenomen met 4- en 8-sporenrecorders.
Artiesten die ik erg goed vind: Beatles, Beck, Sean Lennon, Wilco, Blur, Guided By Voices, Dinosaur Jr., Pavement, Pedro the Lion, David Bazan, Sebadoh, Apples in Stereo, Folk Implosion, Of Montreal, Olivia Tremor Control, Mountain Goats, Neutral Milk Hotel, Butterglory, Built to Spill en Wedding Present.

Leeftijdscategorie: 20 tot 30 jaar

Meer Gitaristen Gezocht in Lelystad:

Muzikantenbank Facebook groep

Wordt lid van onze facebook groep en maak kennis met andere leden!